Efter borgmestermøde den 07.06.2011 er der stillet nyt forslag til linieføringen

Pressemeddelelse og forslag

Allerøds borgmester Erik Lund havde inviteret sine borgmesterkolleger fra Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Helsingør og Hillerød kommuner til et møde på Allerød Rådhus, om fremtidens trafikafvikling i Nordsjælland.
 
Mødet blev afholdt tirsdag d. 7. juni 2011
 
Udover borgmester Erik Lund deltog Borgmester Willy Eliasen, Egedal kommune, Borgmester Johannes Hecht-Nielsen, Helsingør kommune, Borgmester Kirsten Jensen, Hillerød kommune, Viceborgmester Kim Rockhill, Frederikssund kommune, Byrådsmedlem, Ole Bergmann, Fredensborg kommune samt embedsmænd fra hver af de deltagende kommuner.
 
 
På mødet fremlagde Allerød Kommune et forslag til alternativ trafikforbindelse i Nordsjælland med henblik på tilknytning til det nye hospital i Hillerød og med henblik på friholdelse af sårbare naturområder i den eksisterende Ring 5-transportkorridor. Det præsenterede forslag blev drøftet, idet såvel positive som negative forhold blev tilkendegivet fra mødets deltagere.
 
Det blev aftalt at afvente resultatet af mødet med Transportministeren og Miljøministeren den 9. juni 2011. Der blev ligeledes udtrykt interesse fra kommunerne om at deltage med embedsmænd i en arbejdsgruppe, såfremt der skønnes behov herfor efter mødet med Transportministeren og Miljøministeren.
 
 
Forslag til alternativ trafikforbindelse vedlægges.
 
 
 
Med venlig hilsen

Erik Lund
Borgmester
Allerød Kommune
Bjarkesvej 2
3450 Allerød
Mail:
erlu@alleroed.dk
Telefon: 48 100 100
Mobil: 40 204 201
Web:
www.alleroed.dk 

Forslaget til linieføringen kan ses her: http://www.sn.dk/Borgmestre-diskuterede-Ring-5/Alleroed/artikel/134145

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Chr. R. Jensen | Svar 12.11.2011 20.47

Hej B5 nej gruppe,

Så er det tid at spidse pennen og skrive mod det svenske indlæg i dagspressen.

Venlig hilsen

Iben Larsen, formand 14.11.2011 18.54

Tak Christian. Det er gjort. Se fanen "Pressemeddelelse"

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.05 | 08:03

Lyder som tyranni. Nogle kan jo komme ud for at de ikke har råd til at sælge til den pris staten byder. Eller at ens bolig taber værdi helt uden erstatning?

...
26.05 | 14:53

Kan man stole på det politiker skriver herind. Har læst at selvom Sophie Løhde (V) er imod Ring 5, vil hun ikke ophæve den. Så er man jo ikke helt modstander

...
22.05 | 20:52

Typisk sidder der kun en person i hver bil om morgenen i myldretiden. Kan vi komme op på to sparer vi en motorvej og hjælper miljøet samtidig. Win / win

...
12.05 | 14:07

Godstrafik fra Stockholm til Hamborg på 6 timer lyder helt åndsvagt - og som en retorik a la "i tyve tyve" eller i "tyve halvtreds". Stakkels os alle sammen.

...
Du kan lide denne side