Protestliste

Tak fordi du støtter denne vigtige sag. Tryk på den blå boks "Skriv en besked" og skriv dit navn og din adresse/mailadresse. Indsæt "Nej tak til Ring 5" eller lignende kommentar i den lille tekstboks, hvor man kan skrive sin besked. Hvis din stemme skal tælle, skal du kunne identificeres. Ønsker du at tilslutte dig protesten, men ikke at dine oplysninger kan ses, kan du vælge punktet "Privat protest", hvor kun vi kan se dine oplysninger. HUSK UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER AT GODKENDE DIN PROTEST VED AT TRYKKE PÅ DEN GRØNNE BJÆLKE "OK - FÆRDIG" TIL SIDST, ELLERS SLETTES DEN! Har du overvejet at melde dig ind i foreningen? Det koster kun kr. 200 om året og vi har brug for din støtte. Se fanen "Om foreningen".

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jan Vallys, d. 06-05-2019
Nej tak til Ring 5
E-mail:
Skrevet af Henrik manniche, d. 05-05-2019
Nej tak til ring 5
E-mail:
Skrevet af Jeanette krebs Manniche , d. 05-05-2019
Nej tak til ring 5
E-mail:
Skrevet af Bolette Brødsgaard, d. 04-05-2019
Rigtig fint arbejde Foreningen Nej til Ring 5 laver. Jeg håber meget, at det lykkes at få taget Ring 5 af bordet nu og for altid.
E-mail:
Skrevet af Michael Finne, d. 04-05-2019
Nej Tak til en Ring 5, start med at få den kollektive traffik til at fungere, planlæg busserne så de passer med togene f. eks få sådan noget til at fungere og mere af det, lav aftaler med de store virksomheder i hovedstads området om shuttle busser, som Novo Nordisk har haft før i tiden eksempelvis. Måske motorvejsbusser på el eller hybrid til vigtige knudepunkter.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Stine Lauritzen Larsen, d. 01-05-2019
Nej tak til Ring 5
E-mail:
Skrevet af Tove Nielsen, d. 01-05-2019
Nej tak til ring 5
E-mail:
Skrevet af Majbrit Røikjær, d. 14-04-2019
Nej tak til Ring 5
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Hans Christian Hansen, d. 13-04-2019
Nej tak til ring5
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Så Feigh, d. 11-04-2019
Støtter jeres fantastiske arbejde !
E-mail:
Skrevet af Christine Nielsen, d. 10-04-2019
Kæmpe NEJ til til ring 5! Prioritér den trængte kollektive trafik, og lad mennesker, flora, fauna, landskaber, landsbyer og kulturarv være i fred.
E-mail:
Skrevet af Mia J, d. 09-04-2019
Nej tak til Ring 5! Det kan ikke være rigtigt at der investeres i mere asfalt istedet for at fremme den kollektive trafik. Hvorfor skal naturen og byer smadres af regeringens kortsigtede løsning på trafikproblemerne. Jeg bor selv i Sengeløse og ønsker bestemt ikke at en motorvej pløjes gennem hvor smukke natur.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Mikkel Helligsøe , d. 07-04-2019
Nej til Ring 5 syd
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Søren, d. 06-04-2019
Nej tak til Ring 5!
Hvorfor lader man politikere afgøre denne slags sager, de ved jo ikke noget om hvad der gælder? De vil bare gøre sig bemærket - og snart er der valg..
Vil nogen se på hvad man gør a lande, der virkelig har trafik? København er trods alt bare en provinsby i sammenligning med andre hovedstæder.
Hvad kommer moderne trafikstyring (intelligente biler og systemer) til betyde for udnyttelsesgraden og afviklingen på eksisterende vejnet?
Hvor bliver man ved med at kanibalisere på den asfalt vi har betalt for i dyre domme (så snart man har lavet en motorvej reduceres kapaciteten på samtlige paralleller, så alting går i stå hver gang en motorvej går i stå og trafikken søger væk)?
HVIS der er for lidt kapacitet på de eksisterende motorveje så udvid dem i stedet for at anlægge nye gennem vores fælles natur.
E-mail:
Skrevet af Annemarie , d. 05-04-2019
Start med at indsætte shuttelbusser sådan at den kollektive trafik og det veludbyggede s-tognet udnyttes meget bedre - hvem har dog glæde af mere trafik i naturskønne omgivelser og højt skattede kulturhistoriske lsndskaber..???/
Stop planlægning af din 5 omgående..
E-mail:

Nyeste kommentarer

30.05 | 08:03

Lyder som tyranni. Nogle kan jo komme ud for at de ikke har råd til at sælge til den pris staten byder. Eller at ens bolig taber værdi helt uden erstatning?

...
26.05 | 14:53

Kan man stole på det politiker skriver herind. Har læst at selvom Sophie Løhde (V) er imod Ring 5, vil hun ikke ophæve den. Så er man jo ikke helt modstander

...
22.05 | 20:52

Typisk sidder der kun en person i hver bil om morgenen i myldretiden. Kan vi komme op på to sparer vi en motorvej og hjælper miljøet samtidig. Win / win

...
12.05 | 14:07

Godstrafik fra Stockholm til Hamborg på 6 timer lyder helt åndsvagt - og som en retorik a la "i tyve tyve" eller i "tyve halvtreds". Stakkels os alle sammen.

...