Protestliste

Tak fordi du støtter denne vigtige sag. Tryk på den blå boks "Skriv en besked" og skriv dit navn og din adresse/mailadresse. Indsæt "Nej tak til Ring 5" eller lignende kommentar i den lille tekstboks, hvor man kan skrive sin besked. Hvis din stemme skal tælle, skal du kunne identificeres. Ønsker du at tilslutte dig protesten, men ikke at dine oplysninger kan ses, kan du vælge punktet "Privat protest", hvor kun vi kan se dine oplysninger. HUSK UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER AT GODKENDE DIN PROTEST VED AT TRYKKE PÅ DEN GRØNNE BJÆLKE "OK - FÆRDIG" TIL SIDST, ELLERS SLETTES DEN! Har du overvejet at melde dig ind i foreningen? Det koster kun kr. 200 om året og vi har brug for din støtte. Se fanen "Om foreningen".

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Christian Riedel, d. 13-05-2019
Ring 5 projektet ville være en skændsel mod naturen. Vi skal ikke ødlægge mere natur for fremkommelighedens skyld, men lade mere natur være i fred.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Linda Bredahl, d. 13-05-2019
Nej til ring 5. Det er uforsvarligt at bygge gennem Natura2000 ved Ganløse-Lynge/Nymølle. Et fuldstændig unikt område, der skal bevares og være til glæde for det ellers så tætpakkede Nordsjælland og København.
(Tænk på andre omfartsveje tættere på Frederikssund hvis det endelig skal være.)
E-mail:
Skrevet af Nadja Radmer , d. 12-05-2019
Nej tak til ring 5 !!!
E-mail:
Skrevet af Thorvald Sørensen , d. 12-05-2019
Vejen vil ødelægge værdifuld natur og landskab. Hvad er Danmark uden dette særpræg?
Skrevet af Michael Bekker, d. 10-05-2019
Etablering af Ring 5 er jo fuldstændig i modstrid med regeringens intentioner om et grønt Danmark hvor fremtidens transportmuligheder vil erstatte fossilslugende køretøjer og kræve et langt mindre kompleks transportnet end idag. Det bliver jo en stor gennemkørsel af tunge, miljøbelastende og støjende køretøjer og på bekostning af vores natur og livskvalitet. Jeg kan ikke forestille mig at vores politikkere ikke er bevidste om det, men kroner og øre har åbenbart en højere prioritet end at bevare vores smukke land - Ud med Ring 5!!!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Palle Koivalo, d. 09-05-2019
Danmark er det land i Norden, der har mindst naturområder, set i forhold til størrelse og befolkning. Vi kan ikke belaste disse områder yderligt, selvom Sverige er ivrige for planens gennemførsel. På det kraftigste bør politikerne tænke mere ind i fremtiden på et overordnet plan og ikke bare her og nu løsning.
E-mail:
Skrevet af Marianne Engberg, d. 08-05-2019
Det er en vigtig opgave at forhindre Ring B 5.
det bør måske være tydeligt at B5 er til fordel for Sverige og Norge, men hvorfor skal vi have ødelagt en stor del af Sjælland for at de to lande kan komme nemt til kontinentet?
E-mail:
Skrevet af Marianne Engberg, d. 08-05-2019
Marianne Engberg
Hørmarken 13
3450 Allerød
E-mail:
Skrevet af Ulrik Lassen, d. 06-05-2019
Hver jeg eller Nye Borgerlige kan eller vil støtte anlæggelsen af en Ringvej 5 eller ligende versioner
E-mail:
Skrevet af Ulrik Lassen, d. 06-05-2019
Hver jeg eller Nye Borgerlige kan eller vil støtte anlæggelsen af en Ringvej 5 eller ligende versioner
E-mail:
Skrevet af Jan Vallys, d. 06-05-2019
Nej tak til Ring 5
E-mail:
Skrevet af Henrik manniche, d. 05-05-2019
Nej tak til ring 5
E-mail:
Skrevet af Jeanette krebs Manniche , d. 05-05-2019
Nej tak til ring 5
E-mail:
Skrevet af Bolette Brødsgaard, d. 04-05-2019
Rigtig fint arbejde Foreningen Nej til Ring 5 laver. Jeg håber meget, at det lykkes at få taget Ring 5 af bordet nu og for altid.
E-mail:
Skrevet af Michael Finne, d. 04-05-2019
Nej Tak til en Ring 5, start med at få den kollektive traffik til at fungere, planlæg busserne så de passer med togene f. eks få sådan noget til at fungere og mere af det, lav aftaler med de store virksomheder i hovedstads området om shuttle busser, som Novo Nordisk har haft før i tiden eksempelvis. Måske motorvejsbusser på el eller hybrid til vigtige knudepunkter.
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

30.05 | 08:03

Lyder som tyranni. Nogle kan jo komme ud for at de ikke har råd til at sælge til den pris staten byder. Eller at ens bolig taber værdi helt uden erstatning?

...
26.05 | 14:53

Kan man stole på det politiker skriver herind. Har læst at selvom Sophie Løhde (V) er imod Ring 5, vil hun ikke ophæve den. Så er man jo ikke helt modstander

...
22.05 | 20:52

Typisk sidder der kun en person i hver bil om morgenen i myldretiden. Kan vi komme op på to sparer vi en motorvej og hjælper miljøet samtidig. Win / win

...
12.05 | 14:07

Godstrafik fra Stockholm til Hamborg på 6 timer lyder helt åndsvagt - og som en retorik a la "i tyve tyve" eller i "tyve halvtreds". Stakkels os alle sammen.

...