Protestliste

Tak fordi du støtter denne vigtige sag. Tryk på den blå boks "Skriv en besked" og skriv dit navn og din adresse/mailadresse. Indsæt "Nej tak til Ring 5" eller lignende kommentar i den lille tekstboks, hvor man kan skrive sin besked. Hvis din stemme skal tælle, skal du kunne identificeres. Ønsker du at tilslutte dig protesten, men ikke at dine oplysninger kan ses, kan du vælge punktet "Privat protest", hvor kun vi kan se dine oplysninger. HUSK UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER AT GODKENDE DIN PROTEST VED AT TRYKKE PÅ DEN GRØNNE BJÆLKE "OK - FÆRDIG" TIL SIDST, ELLERS SLETTES DEN! Har du overvejet at melde dig ind i foreningen? Det koster kun kr. 200 om året og vi har brug for din støtte. Se fanen "Om foreningen".

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Robert Arvidsen, d. 08-02-2011
Hvorfor endnu en motorvej???
E-mail:
Skrevet af klas Fernblad, d. 08-02-2011
nejlogo.
E-mail:
Skrevet af Hans Jørn Storgaard Andersen, d. 08-02-2011
Jeg har egentlig ikke noget imod en jernbanelinie, der krydser Sjælland fra Helsingør til Rødby. Fordi jeg mener, at det er den mest miljøvenlige form for trafik, man kan skabe.
Men jeg er stærkt imod flere motorveje til biler og især LASTBILER. Det holder simpelt hen ikke - det er den rene og skære dumhed at sætte en chauffør i forenden af en 25m lang lastbil - og så se dem køre efter hinanden ... så er godttoge at foretrække og koster kun én chauffør, eg. togføreren ude foran.
Skal der køres med personbiler, kan de køres op på toget - og passagererne må så sidde inde i toget, mens deres lille "dyt" får en god, lang pause.
En jernbane er meget enklere at projektere, den kan skjules i landskabet i lange tunneler, hvor man vil skåne naturen - kort sagt: Skal vi lave trafikkorridorer til fælles bedste, så skal vi tænke os nøje om.
Derfor min protest mod flere motorveje på Sjælland !!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Charlotte Søllner Hernø, d. 08-02-2011
Ring 5 er ikke blot et spørgsmål om afvikling af trafik. Ring 5 betyder, at voldsom by- og boligpolitik samt erhvervsudvikling vil være den logiske konsekvens. Store dele af erhvervslivet glæder sig allerede til at indtage det jomfruelige land med gravko og betonblandere.
E-mail:
Skrevet af Mikkel Bjørlund Elgstrøm, d. 08-02-2011
Nej til Ring 5!!!!!
E-mail:
Skrevet af Leif Rosenstjerne, d. 08-02-2011
Der er ikke behov for en ring 5 motorvej - udbyg blot det eksisterende motorvejssystem.
Leif Rosenstjerne
E-mail:
Skrevet af Henrik Juhl, d. 08-02-2011
Nej tak til overflødige motorveje i Danmark - Herunder Ring 5.
E-mail:
Skrevet af Ole Thorbek, d. 07-02-2011
Nej tak til Ring 5
E-mail:

Nyeste kommentarer

30.05 | 08:03

Lyder som tyranni. Nogle kan jo komme ud for at de ikke har råd til at sælge til den pris staten byder. Eller at ens bolig taber værdi helt uden erstatning?

...
26.05 | 14:53

Kan man stole på det politiker skriver herind. Har læst at selvom Sophie Løhde (V) er imod Ring 5, vil hun ikke ophæve den. Så er man jo ikke helt modstander

...
22.05 | 20:52

Typisk sidder der kun en person i hver bil om morgenen i myldretiden. Kan vi komme op på to sparer vi en motorvej og hjælper miljøet samtidig. Win / win

...
12.05 | 14:07

Godstrafik fra Stockholm til Hamborg på 6 timer lyder helt åndsvagt - og som en retorik a la "i tyve tyve" eller i "tyve halvtreds". Stakkels os alle sammen.

...