Protestliste

Tak fordi du støtter denne vigtige sag. Tryk på den blå boks "Skriv en besked" og skriv dit navn og din adresse/mailadresse. Indsæt "Nej tak til Ring 5" eller lignende kommentar i den lille tekstboks, hvor man kan skrive sin besked. Hvis din stemme skal tælle, skal du kunne identificeres. Ønsker du at tilslutte dig protesten, men ikke at dine oplysninger kan ses, kan du vælge punktet "Privat protest", hvor kun vi kan se dine oplysninger. HUSK UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER AT GODKENDE DIN PROTEST VED AT TRYKKE PÅ DEN GRØNNE BJÆLKE "OK - FÆRDIG" TIL SIDST, ELLERS SLETTES DEN! Har du overvejet at melde dig ind i foreningen? Det koster kun kr. 200 om året og vi har brug for din støtte. Se fanen "Om foreningen".

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jane Obel, d. 09-02-2011
NEJ, NEJ OG ATTER NEJ!
E-mail:
Skrevet af Henrik Koch, d. 09-02-2011
I en verden hvor vi ikke har råd til at vedligeholde de offentlige bygninger og veje vi har, og hvor CO2 er et problem for vores børn vil man seriøst gennemføre dette projekt... Helt ufatteligt..!!
E-mail:
Skrevet af Poul Lüneborg, d. 09-02-2011
Nej tak til Ring 5
E-mail:
Skrevet af Svend Ploug Johansen, d. 09-02-2011
Nej til Ring 5! Ja til vores smukke natur!
E-mail:
Skrevet af Bo Buchholt Johansen, d. 09-02-2011
Egedal kommune bliver i forvejen hårdt ramt på naturen når Frederikssundsmotorvejen føres igennem Værebor ådal. Hvad med at færdigør og udbyg Hillerødmotorvejen og Motorring 4. Hillerødmotorvejen kan evt. forlænges til Helsingør. Den merpris det måtte koste at udbygge og forlænge allerede eksisterende anlæg (og forbedrede tilkørselsforhold) kan passende betales af alle de firmaer der synes at øget trafik gennem nordsjælland er sagen. Subsidiært - lav en brugerbetalt tunnel. Flyt trafikken under jorden hvor den ikke til gene for naturen, og hvor anlægget ikke kræver så massive expropriationer. Som gevinst vil Danmark så kunne vise sig som forgangsland på miljøvenlige vejanlægsløsninger.
Den eneste holdbare løsning på lang sigt er selvfølgelig at lave tiltag der reducerer trafikmængden - ikke tiltag der øger den. Ellers får vi brug for både en ring 6 og ....
Sidst men ikke mindst må det være svært at retfærdiggøre så omfattende ødelæggelser af den danske natur som Ring 5 vil medføre, når vi samtidigt klandre ulandene for ikke at passe på deres natur.
Stop Ring 5 og kommende brugerer betale for en løsning der ikke er til gene og ødelæggende for naturen.

E-mail:
Skrevet af louise thygesen, d. 09-02-2011
Nej tak til Ring 5. Lad os beholde vores smukke natur
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Camilla Pedersen, d. 09-02-2011
Tjek også Frederiksborg Amts Avis' og SN.dk's temaside om Ring 5: www.sn.dk/ring5, og bliv medlem af vores debat-Facebookgruppe "Ring 5 - hvad synes du?"
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Hanne Thygesen, d. 09-02-2011
Nej til flere naturødelæggende motorveje. I forvejen får Egedal kommune en motorvej til Fredrikssund og en tværvej der skærer vores kommune over i 4 dele. Lad svenskerne køre gennem Skåne når de skal til kontinentet.
E-mail:
Skrevet af Hanne Thygesen, d. 09-02-2011
Nej til flere naturødelæggende motorveje. I forvejen får Egedal kommnune en motorvej til Fredriksssund og en tværvej. Lad svenskerne køre gennem Skåne når de skal til kontinentet.
E-mail:
Skrevet af Jette Kofod Hedes, d. 09-02-2011
Ellers tak - vi vil have vores natur som den er....
E-mail:
Skrevet af Kate og Asger Pedersen, d. 09-02-2011
Nej tak til Ring 5 - trafikkorridor for svenskere. Udbyg hellere det eksisterende motorvejsnet. Vi har den skønneste natur, som ikke skal ødelægges af forurening og støj i området.
E-mail:
Skrevet af Lillian Jensen, d. 09-02-2011
Nej tak til Ring 5's linjeføring gennem fredede og naturskønne områder. Mvh. Lillian Jensen
E-mail:
Skrevet af Lars Nørholm, d. 09-02-2011
Trafikken bør planlægges efter behov - og ikke vidtløftige tanker om "nødvendig" vækst. Løs problemmerne ved at udvide/strukturere eksisterende trafikanlæg.
E-mail:
Skrevet af Henning v. Wowern, d. 09-02-2011
jeg skrev en artikel i Frb. Amts Avis den 27. jan 2011 og fik efterfølgende en tak fra en person i Venstre i Folketinget. Så det hjælper at skrive for at få politikerne i tale.
E-mail:
Skrevet af Jesper Lassen, d. 09-02-2011
Nej til: trafikale løsninger der ødelægger natur, miljø og lokalsamfund.

Ja til: trafikale løsninger der tager udgangspunkt i reelle behov under hensyntagen til miljø og samfund!
E-mail:

Nyeste kommentarer

30.05 | 08:03

Lyder som tyranni. Nogle kan jo komme ud for at de ikke har råd til at sælge til den pris staten byder. Eller at ens bolig taber værdi helt uden erstatning?

...
26.05 | 14:53

Kan man stole på det politiker skriver herind. Har læst at selvom Sophie Løhde (V) er imod Ring 5, vil hun ikke ophæve den. Så er man jo ikke helt modstander

...
22.05 | 20:52

Typisk sidder der kun en person i hver bil om morgenen i myldretiden. Kan vi komme op på to sparer vi en motorvej og hjælper miljøet samtidig. Win / win

...
12.05 | 14:07

Godstrafik fra Stockholm til Hamborg på 6 timer lyder helt åndsvagt - og som en retorik a la "i tyve tyve" eller i "tyve halvtreds". Stakkels os alle sammen.

...