Valg 2013 - Hillerød - hvad mener kandidaterne?

Overordnet overblik

Dansk Folkeparti Lene Kattrup Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Dansk Folkeparti Peter Lennø Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Enhedslisten Peter Blaksteen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Fælleslisten Hanne Gram Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Fælleslisten Karl Erik Rasmussen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Fælleslisten Tue Tortzen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Konservative Dorte Meldgaard Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Konservative Dragan Popovic  Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Liberal Alliance Jonathan Nielsen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Liberal Alliance Kim Hendry Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Radikale Birthe Lundsteen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Radikale Jørgen Suhr Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
SF Janne Lunding Olsen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
SF Karen Louise Lottrup Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
SF Laila Dall Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
SF Lars Bøgelund Elbrandt Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
SF Peter Wang Langer Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
SF Rikke Macholm Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Socialdemokratiet Kirsten Jensen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Socialdemokratiet Susanne Due Kristensen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Venstre Anette Madsen Etablering af Ring 5 er en god ide
Venstre Dan Riise Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Venstre Klaus Markussen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Venstre Peter Frederiksen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Venstre Torben Rønne Petersen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide
Venstre Uffe Espersen Etablering af Ring 5 er en dårlig ide

Peter Lennø, Dansk Folkeparti

Der er absolut ikke behov for Ring 5. Der er rigelig med trafik i Nordsjælland. Vi skal heller ikke betale nye veje og jernbanenet for at norske, svenske, finske og hele Europas lastbiler skal køre igennem hele Sjælland.

Man kan etablere en ny ekstra Øresundsbro, eller en forbindelse fra Sydsverige (Skanör eller Trelleborg) til Køge. Man kan køre fra Göteborg og Stockholm ad motorvej, hele vejen til Malmö. Derfor er der ikke behov for en Ring 5.

Peter Blaksteen, Enhedslisten

Det meste godt kan sejles fra Luleå, Stockholm, Gøteborg og andre havnebyer.

Susanne Due Kristensen, Socialdemokraterne

Sverige kan selv udbygge jernbanen på egen side. Hvis udbygningen af fx. Hillerødmotorvejen og andre anvisninger i relation til Fingerplanen færdiggøres, vil de skabe basis for en vurdering af om der er behov for yderligere udbygning af infrastrukturen i nord. Ring 5 vil give øget vækst en periode, men det vil udbygningen af vejnettet i relation til Fingerplanen også.

Kapaciteten på øresundsbroen skal først udnyttes. Ring 5 vil gå gennem EU restriktive områder og vil ødelægge bevaringsværdige naturområder. Arealreservationerne hæmmer udvikling og vækst i Nordsjælland.

Udbygningerne i relation til Fingerplanen bør først gennemføres før andet diskuteres. Kollektiv transport bør prioriteres før godstransport.

 

Uffe Espersen, Venstre

Hvis der skal etableres en supplerende ringforbindelse uden om Kbh., hvilket der nok kan være behov for til gennemkørende international trafik, bør den følge en eksisterende trafikkorridor, og det kan med fordel være en udbygning af den nuværende rute 6.

Tue Tortzen, Fælleslisten

Det meste gods kan sejles fra Luleå, Stockholm, Gøteborg, Bergen og andre havnebyer til Hamborg og ander europæiske storbyer og køres videre med tog.

Vi skal have opbygget coasterflåden igen, containertrafikken til vands er langt mere miljøvenlig.

 

Lene Kattrup, Dansk Folkeparti

Jeg er meget modstander af Ring 5 - især af hensyn til natur og miljø. Se evt. min hjemmeside www.lenekattrup.dk  for mere information. Her kan du fornemme mine holdninger i det hele taget. Og få en fornemmelse af, at med den profil, jeg har,kan jeg kun være en klar modstander af Ring 5.   Vi skal have forbedret vores infrastruktur, mere og bedre offentlig transport, en del flere P-pladser ved togstationerne. Og så vil jeg i øvrigt pege på, at vi er ved at være for mange- det giver også øget trængsel - se f.eks. http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2011/NR205.pdf.

Trængselsproblemerne, som er alvorlige nok, skal løses på helt anden vis.  Det er et kæmpeproblem at folk sidder i kø på vej til arbejde, men det er helt andre løsninger, der skal findes.

Klaus Markussen, Venstre

Der er ingen tvivl om, at en forbedring af vækstvilkårene i Nordsjælland hænger sammen med investeringer i infrastruktur. Men for mig er det afgørende hvordan infrastrukturen i Nordsjælland bliver styrket – og i den sammenhæng er det vigtigt, at der er balance mellem infrastruktur og naturhensyn.

Jeg har tidligere argumenteret for, at det er vigtigt for Nordsjælland, at Hillerødmotorvejen føres til Hillerød og at motorvejsforlængelsen føres til Gilleleje. En sådan investering vil være en udbygning af vores eksisterende infrastruktur.

Det er vanskelligt at se for sig, at en ny ring 5 kan etableres uden forringelser af væsentlige naturhensyn i Nordsjælland. Frem for etablering af en helt ny ring 5, mener jeg det er mere fornuftigt at tage udgangspunkt i udvidelser af den eksisterende infrastruktur i Nordsjælland. Det virker derfor mere fornuftigt at udbygge den eksisterende hovedvej 6 til en egentlig ringforbindelse, frem for en ny motorvej tværs gennem den nordsjællandske natur.

Så lad os i stedet tage udgangspunkt i at udbygge den eksisterende tværgående infrastruktur i Nordsjælland med en målsætning om balance mellem infrastruktur og naturhensyn.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.05 | 08:03

Lyder som tyranni. Nogle kan jo komme ud for at de ikke har råd til at sælge til den pris staten byder. Eller at ens bolig taber værdi helt uden erstatning?

...
26.05 | 14:53

Kan man stole på det politiker skriver herind. Har læst at selvom Sophie Løhde (V) er imod Ring 5, vil hun ikke ophæve den. Så er man jo ikke helt modstander

...
22.05 | 20:52

Typisk sidder der kun en person i hver bil om morgenen i myldretiden. Kan vi komme op på to sparer vi en motorvej og hjælper miljøet samtidig. Win / win

...
12.05 | 14:07

Godstrafik fra Stockholm til Hamborg på 6 timer lyder helt åndsvagt - og som en retorik a la "i tyve tyve" eller i "tyve halvtreds". Stakkels os alle sammen.

...
Du kan lide denne side