Valg 2017 - Roskilde - hvad mener kandidaterne?

Samlet overblik

 

Parti Navn Går du ind for at anlægge en Ring 5?
Enhedslisten Theresa Maria Folke Olesen Ja
Konservative Lars Lindskov, Jyllinge Ja
Enhedslisten Anna Bondo Nielsen Nej
Enhedslisten Henrik Stougaard Nej
Enhedslisten Jesper Mobeck Nej
Enhedslisten Jonas Paludan Nej
Enhedslisten Lucia Carriere Nej
Enhedslisten Per Hansen Nej
Radikale Jeppe Trolle Nej
Radikale Kim Elmose Nej
Radikale Ralph Bargum Nej
Dansk Folkeparti Karsten Lorentzen, Roskilde ved ikke
Radikale Jeppe Fransson ved ikke
Theresa Maria Folke Olesen, Enhedslisten
Pas på dyrene

 

Lars Lindskov, Konservative

En velfungerende infrastruktur er nødvendig i Danmark. Flere tværgående og bedre forbindelser - ikke alene som Ring 5, men også flere andre steder på Sjælland som fx Roskilde-Ringsted, Roskilde-Køge samt på tværs af en række større sjællandske byer - vil forbedre mulighederne for at bosætte sig uden for de store byer, få et mere sammenhængende familieliv - og virksomhederne vil få bedre adgang til arbejdskraft. Det betyder så, at vi vil være nødt til at lægge veje, hvor der i dag er natur - men der er stadig meget natur tilbage - og den skal vi værme om. Placeringen af nye og bedre vejanlæg skal derfor ske med størst mulig hensyn til naturen og de nuværende beboere, der vil blive påvirket af nye vejanlæg.

 

Karsten Lorentzen, DF

Jeg mener afgjort, at vi som politikere har brug for mere information og langt flere konsekvensberegninger, førend vi kan træffe en beslutning. 

 

 Jeppe Trolle, Radikale

Det er min opfattelse, at den grønne omstilling kræver at vi udbygger og styrker det offentlige transportnet, og øger incitamenterne til samkørsel.Samtidig skal vi holde op med at udbygge motorvejsnettet, da flere veje giver øget biltrafik. Trafikforskningen viser f.eks. At der kun går 2-3år før et nyt motorvejsspor er fyldt op igen på grund af øget biltrafik. Løsningen er derfor i stedet at styrke den offentlige transport - ikke mindst tog.

 

 Lucia Carriere, Enhedslisten

vi skal have mere kollektiv transport !

 

 Kim Elmose, Radikale

Min holdning er begrundet i følgende: næste skridt i trafikudvikingen på Sjælland og i Hovedstadsområdet drejer sig om at flytte trafik fra veje over i de kollektive transportmidler, øge samkørsel og gøre klar til fremtidens selvkørende  minibusser. Øget privatbilisme er ikke Radikale Venstres politik

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.05 | 08:03

Lyder som tyranni. Nogle kan jo komme ud for at de ikke har råd til at sælge til den pris staten byder. Eller at ens bolig taber værdi helt uden erstatning?

...
26.05 | 14:53

Kan man stole på det politiker skriver herind. Har læst at selvom Sophie Løhde (V) er imod Ring 5, vil hun ikke ophæve den. Så er man jo ikke helt modstander

...
22.05 | 20:52

Typisk sidder der kun en person i hver bil om morgenen i myldretiden. Kan vi komme op på to sparer vi en motorvej og hjælper miljøet samtidig. Win / win

...
12.05 | 14:07

Godstrafik fra Stockholm til Hamborg på 6 timer lyder helt åndsvagt - og som en retorik a la "i tyve tyve" eller i "tyve halvtreds". Stakkels os alle sammen.

...
Du kan lide denne side