Valg 2017 - Roskilde - hvad mener kandidaterne?

Samlet overblik

 

Parti Navn Går du ind for at anlægge en Ring 5?
Enhedslisten Theresa Maria Folke Olesen Ja
Konservative Lars Lindskov, Jyllinge Ja
Enhedslisten Anna Bondo Nielsen Nej
Enhedslisten Henrik Stougaard Nej
Enhedslisten Jesper Mobeck Nej
Enhedslisten Jonas Paludan Nej
Enhedslisten Lucia Carriere Nej
Enhedslisten Per Hansen Nej
Radikale Jeppe Trolle Nej
Radikale Kim Elmose Nej
Radikale Ralph Bargum Nej
Dansk Folkeparti Karsten Lorentzen, Roskilde ved ikke
Radikale Jeppe Fransson ved ikke
Theresa Maria Folke Olesen, Enhedslisten
Pas på dyrene

 

Lars Lindskov, Konservative

En velfungerende infrastruktur er nødvendig i Danmark. Flere tværgående og bedre forbindelser - ikke alene som Ring 5, men også flere andre steder på Sjælland som fx Roskilde-Ringsted, Roskilde-Køge samt på tværs af en række større sjællandske byer - vil forbedre mulighederne for at bosætte sig uden for de store byer, få et mere sammenhængende familieliv - og virksomhederne vil få bedre adgang til arbejdskraft. Det betyder så, at vi vil være nødt til at lægge veje, hvor der i dag er natur - men der er stadig meget natur tilbage - og den skal vi værme om. Placeringen af nye og bedre vejanlæg skal derfor ske med størst mulig hensyn til naturen og de nuværende beboere, der vil blive påvirket af nye vejanlæg.

 

Karsten Lorentzen, DF

Jeg mener afgjort, at vi som politikere har brug for mere information og langt flere konsekvensberegninger, førend vi kan træffe en beslutning. 

 

 Jeppe Trolle, Radikale

Det er min opfattelse, at den grønne omstilling kræver at vi udbygger og styrker det offentlige transportnet, og øger incitamenterne til samkørsel.Samtidig skal vi holde op med at udbygge motorvejsnettet, da flere veje giver øget biltrafik. Trafikforskningen viser f.eks. At der kun går 2-3år før et nyt motorvejsspor er fyldt op igen på grund af øget biltrafik. Løsningen er derfor i stedet at styrke den offentlige transport - ikke mindst tog.

 

 Lucia Carriere, Enhedslisten

vi skal have mere kollektiv transport !

 

 Kim Elmose, Radikale

Min holdning er begrundet i følgende: næste skridt i trafikudvikingen på Sjælland og i Hovedstadsområdet drejer sig om at flytte trafik fra veje over i de kollektive transportmidler, øge samkørsel og gøre klar til fremtidens selvkørende  minibusser. Øget privatbilisme er ikke Radikale Venstres politik

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.05 | 14:07

Godstrafik fra Stockholm til Hamborg på 6 timer lyder helt åndsvagt - og som en retorik a la "i tyve tyve" eller i "tyve halvtreds". Stakkels os alle sammen.

...
10.05 | 09:24

Kunne man iværksætte en kampagne hvor vælgere til det kommende folketingsvalg opfordres til at undlade at stemme på kandidater som positivt går ind for Ring 5 ?

...
07.05 | 20:48

Jeg er MEGET imod ring 5 motorvejen og vil i det kommende valg stemme på et af de partier som er imod denne.

...
06.05 | 15:09

Ja hvis der var flere afgange fra Stationen, ville det klart være en fordel at tage toget.

...
Du kan lide denne side